Nieuwe functionaliteit in Spendmonkey: EU Aanbestedingsoverzicht

25 februari 2022, Door Alex Couperus

We hebben een nieuwe functionaliteit ingebouwd in SpendMonkey waar alle aanbestedingen (Europees, meervoudig en deels onderhands) van de afgelopen 10 jaar in zijn opgenomen. En niet alleen de informatie van de aanbesteding, maar ook de informatie over de winnaar van de aanbesteding en informatie over de aanbestedende dienst. En een voorspeller!

Wat kun je ermee?
 
Je kunt op verschillende manieren zoeken: je CPV-code, de aanbestedende dienst, en zelfs woorden die in de aanbesteding zijn gebruikt. En niet alleen hebben we de data van de afgelopen 10 jaar verzameld, maar op basis van Artificial Intelligence hebben we de te verwachten einddatum van het contract erin opgenomen, zodat je kunt zien wanneer je de uitvraag voor een nieuwe aanbesteding kunt verwachten. Pretty cool he!
 
Voor wie is het bestemd?
 
Voor private bedrijven die regelmatig aan een aanbesteding meedoen is het supermakkelijk zoeken naar informatie. Maar ook voor publieke organisaties om te zoeken naar collega-organisaties die een soortgelijke aanbesteding in de markt willen zetten.
 
 
Meer informatie?
 
Wil je meer weten? Klik dan hier en plan een afspraak in. Tot snel! Of bel of mail ons voor meer informatie : 085-0074433 |alex@spendmonkey.nl

Terug naar overzicht

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord