Inkoopstrategie


Uiterst gebruiksvriendelijk
Geautomatiseerd proces
Data naar wens gebruiken

Aarzel niet om je vragen te stellen, onze experts helpen je graag verder!

Bel ons: +31 85 007 44 33Mail ons: info@spendmonkey.nl

control

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat met een heldere blik kijkt naar jouw inkoopstrategie, analyse en inkoopplan, dan helpen wij je graag. Spend Monkey biedt expertise bij het realiseren van verschillende doelen. De analyse van de huidige financiën ten behoeve van inkoop geeft inzicht in de benodigde inkoopstrategie. Het inkoopplan is een verzameling aan strategische acties en concrete activiteiten, gericht op het realiseren van de inkoopdoelen. Dit plan is een uitwerking van de inkoopstrategie. Deze strategie geeft weer op welke manier de organisatie de inkoopdoelstellingen denkt te gaan bereiken.

De inhoud van een analyse op je inkoopstrategie en inkoopplan

Het inkoopplan stel je vast op basis van de inkoopstrategie. De inkoper maakt samen met de deskundige een analyse van de spend. Op basis daarvan bepaalt de inkoper de inkoopstrategie per inkoopproject of inkoopsegment. Maar wat is nu eigenlijk een inkoopplan? In een inkoopplan staat beschreven wat de doelstelling is van de betreffende inkoopprojecten en met welke aanpak of welk contract de markt wordt benaderd. Ook staat hierin beschreven wanneer, met welke procedures en met welke risico’s de aanpak wordt beheerst. Daarnaast bevat dit plan organisatorische aspecten. Zo wordt er vastgelegd wie welke rol hanteert.

kantoor

De voordelen van een inkoopplan

Het opstellen van een inkoopplan geeft vele voordelen:

  • Het geeft concrete en heldere doelstellingen
  • Het geeft prioriteiten
  • Het geeft inzicht in de kosten
  • Het geeft richting aan het professionaliseringstraject
  • Het geeft een duidelijke tijdsplanning aan

De spend strategie helpt je om je inkoopplan te realiseren. Als organisatie wil je natuurlijk weten of je de juiste strategische beslissingen neemt. Laat de deskundige van Spend Monkey je helpen en profiteer van onze waardevolle diensten, zoals de business-spend-management.

Voor meer informatie kan je ook ons contactformulier invullen!

Naar het contactformulier

Informeer naar de mogelijkheden

Wil je weten wat Spend Monkey kan betekenen voor jouw inkoopstrategie? Vraag een demo aan en ontdek welke voordelen onze expertise jou biedt. We gaan graag met je in gesprek over je wensen en behoeften. Neem contact met ons op via het mailadres info@spendmonkey.nl of bel ons via +31850074433.

Bel ons: +31 85 007 44 33Mail ons: info@spendmonkey.nl

team

Route

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord