Spend informatie


Uiterst gebruiksvriendelijk
Geautomatiseerd proces
Data naar wens gebruiken

Aarzel niet om je vragen te stellen, onze experts helpen je graag verder!

Bel ons: +31 85 007 44 33Mail ons: info@spendmonkey.nl

control

Als organisatie wil je natuurlijk een spend analyse met de juiste informatie. Je wilt te allen tijde inzicht in je uitgaven om onnodige kosten te besparen. Maar wat houdt het nu eigenlijk in? Wij geven je de juiste informatie over je spend die van belang is voor de financiële gezondheid van jouw organisatie.

kantoor

Spend analyse informatie

Een spend analyse geeft je managementinformatie waarmee je als organisatie je inkoopbeleid kan toetsen en verbeteren. Vaak is de spend analyse de basis voor het opstarten van inkooptrajecten en professionaliseringsprojecten. Daarnaast heeft de spend analyse ook als doel het monitoren van veranderingen. Met de analyse krijg je meer inzicht in hoe besparingen gerealiseerd kunnen worden. De stappen van een spend analyse zien er als volgt uit:

  • Data verkrijgen voor de analyse
  • De data consolideren
  • Eventuele forse kostenverlaging
  • Een spendrapportage maken

Een spend analyse brengt vele voordelen met zich mee. Hetzelfde geldt voor de business-spend-management. Dit zorgt voor een duurzame business en het vergroot de effectiviteit van je organisatie.

Voor meer informatie kan je ook ons contactformulier invullen!

Naar het contactformulier

Schakel onze expertise in

Wij bieden je graag expertise in alles wat met inkoop te maken heeft. Wil je in contact komen? Neem contact met ons op en stuur dan een mail naar info@spendmonkey.nl of bel naar +31850074433 . Wij helpen je graag verder door bijvoorbeeld een demo in te plannen.

Bel ons: +31 85 007 44 33Mail ons: info@spendmonkey.nl

team

Route

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord