Spend-management


Uiterst gebruiksvriendelijk
Geautomatiseerd proces
Data naar wens gebruiken

Aarzel niet om je vragen te stellen, onze experts helpen je graag verder!

Bel ons: +31 85 007 44 33Mail ons: info@spendmonkey.nl

control

Met spend-management creëer je inzicht in bronnen voor kostenbesparing, waar je het inkoopproces kunt verbeteren en hoe je eventuele risico’s kunt vermijden, verminderen of voorkomen. Met spend-management-software krijg je dus betere controle over en volledig inzicht in al je uitgaven.

kantoor

Creëer overzicht in het proces met spend-management

Spend Monkey biedt expertise op het gebied van spend-management en het proces van inkoopmanagement. Daarnaast kunnen wij je helpen bij het inrichten van een spend-management-dashboard. Wil je de volledige controle hebben over je al je inkoopdata? Met spend-management-software bieden we je inzicht in het proces. De spend-management-software van Spend Monkey brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Het verbeteren van het inkoop spend-management-proces
  • Je inkoopcontact ratio verhogen
  • Besparingen inzien en realiseren
  • Het voorkomen van mogelijke risico’s
  • Meer grip op de rechtmatigheid van inkoop
  • Het managen, onderhandelen en afnemen op basis van al je spend data.
  • De relaties met de bijbehorende presentaties van je leveranciers kan je terugvinden in het spend dashboard.
Voor meer informatie kan je ook ons contactformulier invullen!

Naar het contactformulier

Het opzetten van het spend-management-dashboard

De manier om inzicht te krijgen in je wat je inkoopt en bij wie je dit doet, is de spend analyse. Deze wordt in een spend-management-dashboard weergeven. Een spend-dashboard geeft een overzicht van alle inkoop kosten die een organisatie maakt. Het dashboard biedt een centrale plek om meerdere data samen te voegen tot één grote databron. Een spend-management-dashboard creëer je aan de hand van de doelstellingen die je als organisatie hanteert. Daarnaast geeft het de inkoopactiviteiten weer die nodig zijn om acties te ondernemen en controle te behouden. Een spend-management-dashboard is eigenlijk een visuele weergave van de belangrijkste spend informatie die nodig is om de gehanteerde doelstellingen te behalen. Deze informatie wordt gerangschikt en geconsolideerd op één scherm. Zo bekijk je de informatie binnen een oogopslag.

Plan een demo in of bel ons voor een afspraak

Ontdek wat de expertise van Spend Monkey kan betekenen voor jouw spend-management-proces. Bij ons vind je niet alleen de beste hulp dankzij de spend-management-software, maar ook vele andere voordelen. Zo bieden wij een extreem gebruiksvriendelijk platform voor Friendly Procurement Analytics waarvoor geen training nodig is. Wil je meer informatie over de service van Spend Monkey? Neem contact met ons op via info@spendmonkey.nl of bel ons via +31850074433. Wij helpen jouw organisatie graag verder.

Bel ons: +31 85 007 44 33Mail ons: info@spendmonkey.nl

team

Route

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord